Levering
Kategorier
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

Scx Wos

Kom godt i gang med en SCX racerbane - Prøv vores demoanlæg ring til Henrik 40409304

Ved køb på 4000,- eller derover, tilbyder vi et gavekort til en tur i en rigtig Corvette

Leveringstid på disse produkter er ca. 5 til 12 dage

Racerbane, SCX Wos Digital - den ultimative racerbane

SCX

Du må endelig ikke sammenligne denne racerbaner med de helt billige baner som jævnligt er på tilbud i supermarkederne - der er kæmpe forskel, både på kvaliteten af racerbanen men ikke mindst på selve oplevelsen af at køre med racerbane. SCX, er kendt for den høje kvalitet og ikke mindst den helt rigtige køreglæde når der køres med bilerne på banen. Slot car eller slotcar er en anden betegnelse for racerbanen - ofte brugt af kendere.

SCX, først med den digital nyhed

SCX er firmaet bag den ultimative racerbane: SCX Digital System Egentlig er racerbane et helt forkert ord i denne sammenhæng da der er sket en kæmpe produktudvikling. SCX Digital er helt unik på markedet med en række

fantastiske features:

-kør med op til 6 biler på samme tid
-bilerne kan overhale
-simuleret brændstof forbrug
-trådløs speeder

SCX Digital - den nye generation

Den digitale teknologi i SCX Wos Digital Racerbane giver mulighed for en række funktioner som gør køreoplevelsen unik. Digitaliseringen gør at der kan køre 6 biler på samme bane, i samme spor og kørerne kan fra kontrollerne styre overhalinger.

Vælg hvor stor brændstoftanken skal være på din bil. Under et løb forbruger din bil brændstof. Du skal selv lave din pit-strategi, for det kan være alt afgørende hvor mange pitstop du laver. Når din bil skal tankes kører du i pit og din kontrol bliver nu til en brændstof-pumpe - du tanker! Hvor hurtigt er du ude igen?

Se præcis hvad der sker på racerbanen

Med de avancerede displays kan du få al den vigtige information under løbet:

brændstof niveau, antal omgange og omgangstider. Det gør løbet ekstra spændende når du hele tiden ved præcis hvem der fører og hvem der snart er nødt til at gå i pit. Du kan også se hvem der satser for længe og ender med at rende tør for brændstof.

Speed control - få en nem start

Med SCX Digital kan du ved tryk på én knap dæmpe for accelleration og topfart på bilen. Det er en rigtig god måde at sikre en god oplevelse for børn og begyndere. Selvom det lyder forkert at skulle dæmpe kraften så er det en super detalje som gør det muligt for alle at være med. Bilerne kører ekstremt stærkt og for den utrænede speeder-finger kan det være svært at undgå uheld.

Underkategorier