Levering
Kategorier
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Juridiske navn HBtotal www.hbtotal.dk

Vi modtager Dankort eDankort samt visaDankort

Forventet leveringstid 5 hverdage

Betingelser

§ 1. Købelovens almindelige regler

1.1 Hvor andet ikke er specificeret i nedenstående tekst, følger vi købelovens almindelige regler.
1.2 Kontrakten er udformet og indgås på dansk og er altid tilgængelig på vores webside.

§ 2. Priser

2.1 Alle de viste priser på webshoppen er opgivet inklusiv moms i danske kroner. De indeholder ikke kreditkort og/eller andre afgifter og gebyrer. Disse vil dog altid blive oplyst i sit fulde inden afslutningen af købet, når man går til "kassen".

§ 3. Annullering af handel

3.1 Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der indgår en eller flere udgåede varer, hvis betalingen ikke gennemføres eller godkendes, eller hvis der er opgivet en eller flere forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnede.
3.2 Ved godkendt ordre udsendes automatisk en bestillingsbekræftelse. Denne er en kopi af indkøbskurven og ikke en kvittering for handlen eller vores accept på at handlen gennemføres.

§ 4. Betaling

4.1 Der betales kontant ved afsendelse af varen med en af sælgers mulige betalingsløsninger over Internettet.
4.2 Betaling hæves først samme dag som ordren sendes.
4.3 Der udsendes automatisk en bekræftigelse for afsendt ordre samme dag, som ordren afsendes. Denne betragtes som at handlen er accepteret og gennemført.

§ 5. Mangler og reklamation

5.1 Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber give sælger besked inden 8 dage fra modtagelsen af ordren.
5.2 Lider salgsgenstanden af en mangel, kan der af sælger foretages følgende: Manglen kan afhjælpes, der kan foretages omlevering eller ophævelse af købet, hvis manglen er væsentlig. Ved returnering af mangelfulde varer, er det sælger, der betaler for transporten.

§ 6. Reklamationsret

6.1 Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til os indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder vi returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
6.2 Ekstra producentgaranti (en service afholdt af producenten). Ønsker man at benytte sig af producentens garanti der ligger ud over de 2 års reklamationsret, skal man selv kontakte producenten.

§ 7. Returret

7.1 Som privat internetkunde er du beskyttet af købelovens almindelige regler for postordresalg og har således 14 dages returret. Returretten løber fra modtagelsesdagen.
7.2 Hvis købet fortrydes, skal du returnere varen i den originale emballage. Du skal være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget. I værste fald vil manglende original emballage betyde, at du ikke vil kunne fortryde dit køb, eller du kun vil kunne få et reduceret beløb retur.
7.3 Returretten kan igangsættes ved at afvise pakken ved modtagelsen eller ved returnering til vores butik i Ny Hagested på postadressen: Butik Frigast Ny Hagestedvej 13 4532 Gislinge. Returfragten afholdes af kunden.

§ 8. Tekniske informationer

8.1 Der tages forebehold for fejl i form af nuancerforskelle mellem farver på billeder til varer og varernes faktiske farver og de dertil hørende farvekoder.

§ 9. Persondatapolitik

9.1 Vi indsamler følgende oplysninger for at kunne opnå levering af produkter og verificering af køber: For- og efternavn, adresse, postnummer, by,telefonnummer og e-mail-adresse.
9.2 Personoplysningerne transmitteres krypteret til virksomheden, men opbevares ikke krypteret på serveren.
9.3 Oplysninger om gennemførte handler opbevares i 5 år for at leve op til regnskabslovens regler.
9.4 Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredjemand.
9.5 Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering, i henhold til reglerne i persondataloven.